torsdag 19 juli 2012

Vem sa att sommaren regnar bort?...Den har inte regnat bort, den har bara tagit semester, precis som de här båda. Vi saknar er, kära galningar!
Det ska bli ett nöje att hämta hem er imorgonnatt, välkomna hem!Och visst vill jag också ha en sån här, med paraply.. paraply? nej just det, det vill jag ju inte alls ha!Visst har vi sommar! Gissa om det var en trevlig stund att plocka dessa i trädgården!! Hallonbuskar och vinbärsbuskar tackar oss för vår omtänksamhet tidigare i år!


Mycket blött har det blivit. Mitt i promenaden i skyfallet hör vi någon tuta, det var käraste, glada sonen som kom förbi, haha! Det leendet förgyllde resten av vägen hem!
Affie tycks undra vad som hänt..Skönt att torka sig torr efter promenaden i alla fall...


- Och sedan skäller vi ut gräsklipparmannen på ängen! Ja inte Freja, då, som numera överlåter det åt oss andra... Tripp  Trapp Trull... Var är mammas lilla gull?


 

Bättre väder igår. Freja visar Affie hur det går till ute i stora vida världen..- Är vi synkade eller....Visst ser hon stolt och lycklig ut, Freja? Som om hon fått en adoptivdotter, typ.. haha
Kärlek

Annars då? Jodå. Här levs det. Trots att det regnar.
Målat inne, byggt ute. Fyndat superfina blommor!!!
Hur lång tid tar det att stryka 15 snygga och 1 ful skjorta? - två cd,s.
En Enya för att coola ner mig och en Melody Club för att bli klar.. :)
Nu när han läser detta kommer han att fråga vilken som är ful Haha.
Det spelar ingen roll, det är som vanligt innehållet som är det viktigaste.
Love Ya!

Inga kommentarer: