tisdag 8 maj 2012

Mitt lilla Hjärta


Mitt lilla nytillskott har hjärtan i sin päls.. *L* Det är sådana detaljer man uppmärksammar då man sitter och bara tittar på henne, ungefär som när man aldrig kan se sig mätt på en ny liten baby.. ( detta är ju min lilla sladdis.. )


För övrigt växer hon så det knakar.. snart är hon för stor för mitt knä. Å andra sidan, storasyster som väger tjugo plus tycker fortfarande att hon får plats i mitt knä...

Det flyter på bra här hemma med alla tre hundarna. Jag tänkte igår att det är ju fantastiskt hur fint det går. Lite senare på dagen tyckte jag det var väldigt tyst. Hittade Freja och Stuure i stora sängen, där låg de lugnt och tryggt, studerade yrvädret som försökte döda hundbädden nedanför..
Haha det var en härlig uppsyn de hade.


Efter en lång dag satt det fint med Vårens primörer...


En riktigt lång promenad med de två stora blev det igår, härligt! Jag längtar tills Affie är stor nog att följa med! Valpar är helt underbara, men för mig slår den vuxna hunden allt.Gissar att denna lilla får en riktigt härlig personlighet, klokheten är det inget fel på, hon har redan förvånat oss ett antal gånger.
 
Så. Tisdag. Man får vara tacksam för att det kommer ny tid till en hela tiden för jag använder upp den så fort...

Inga kommentarer: