torsdag 5 april 2012

Nu är det full rulle!!


Ser ni skylten? Nedplockad från ett ungkarlshem... Antingen förstår han verkligen läget.. eller, mer troligt, förstår han hur man får kvinnor på fall.. hahahaha.

Stuures leksaker har nu landat här hemma. Dessa tre lades till de ca femtio som finns här.. Stuure blev överlycklig och gav sin tyghund några "välkommen hem flygturer" men det var raskt övergående, en Basset är en Basett och strax såg det ut så här:


Vackra Freja lade beslag på grejerna. Och så förblev det resten av dagen. Tills hon upptäckte att Stuure inte brydde sig, då var det ju inte kul längre..

Många turer hit och dit, möbler och annat som flyttas och staplas och annat som slängs... en lägenhet och ett hus håller på att tömmas och en del passerar genom mitt hus i väntan på annat bo.
Rörigt är bara förnamnet och min man förstår inte hur jag kan vara så lugn och förstående.
Jag förstår inte hur man kan vara annat? Varför hetsa upp sig över något som bara är övergående och som man vet är ett steg till det bättre?
Inga problem med det här inte. Tycker det är ganska roligt, faktiskt.
Igår var sonen här o hjälpte till, blir väl mer till helgen. Fast, inte glömma mysa. Det måste bli minst en go o lång middag med barna i Påsk!
Vi hoppas på att dottern blir så pass frisk att hon kan medverka med lite torr humor.
Just det. Nu kom jag på. Gamla utemöblerna. Dom hämtas imorgon, av ännu ett hushåll... haha. Roligt när allt kan komma till användning!
En kopp kaffe till och lite sol i väntan på Älsklingen.

Ps. Valpen är fortfarande till salu. ÅH! Ta bort annonsen snart så jag slipper våndas!

1 kommentar:

Anonym sa...

Skönt med hem
Kram och god påsk
kram C