fredag 1 juli 2011

Frejas Fantastiska Dag


Freja hade en riktigt perfekt dag häromdagen!
Det började med att matte köpte en ny boll till henne, och efter hastig inspektion av matkassarna bytte hon bollen mot en mus. Det var snällt!

På eftermiddagen kom extrahusse och matte, tog med henne till sjön. Vilket lyckorus! Här badas det hejvilt! ( det är Freja till vänster )

Naturligtvis fanns det medhavd picnic.. Behöver jag påpeka att hon njöt? Ja det vill säga tills alla hundarna kom. Freja tycker hundar kan vara jobbiga. Hon gillar inte alls när matte frågar om hon vill ha en hund till.. *L*

Om Freja hade sin fantastiska dag i veckan så känns det som att min är kommen nu!
Imorse på jobbet ringde mitt "semesterlarm" och när larmet går ska man skynda! Jag rusade ut i bilen, slängde parkeringstillstånden utom synhåll och körde Daisy hem till myshuset!
( Ska jag vara riktigt ärlig så kommer jag att sakna en hel del av personalen en liten smula, men jag vet ju att vi ses igen och får skratta vidare.. )
MEN. Nu är det semester och imorgon lördag tänker jag läsa vad Sydsvenskan skriver om mitt jobb, men därefter ska det bara slappas, njutas och samlas krafter som lär behövas till hösten.
Just nu är min vän ute på sin sista jobbedag och jag längtar tills han kommer hem med bubblet! Då ska vi tjuta av glädje båda två och ikväll firas ledigheten in med en mysig utekväll i storstaden!
Ingen sol idag. Ute. Här inne lyser solen så att jag nästan spricker av glädjerus!

Inga kommentarer: