måndag 4 april 2011

Välkommen April!


Freja invigde våren med att gå ner sig i ett träsk. Hon trodde nog att hon skulle bada, såg väldigt förvånad ut när hon sjönk i dyn...
Tack o lov att jag hittade ett ställe vid sjön som var rent så att hon fick simma av sig gyttjan! Det gjorde hon och eftersom hon ej hann torka innan hon hamnade i bilen igen så passade hon på att få tosseryck där bak samt att skaka av sig det sista.. det luktar konstigt i bilen.. den som var nystädad.. hmmm.. -Älskling?....du som städar så bra?....
Penseer är inköpta. Jag var ute i solen och mockade i trädgården, körde sedan iväg för att köpa planteringsjord och samtidigt som 50 liters säcken hamnade innanför mitt staket så öppnade himlen sig. Det är April.
Annars då? Startade helgen med att grilla skaldjur! Min son kom också förbi, stannade och njöt av maten, det var mysigt, att sitta och snacka, vi tre. Min vän passade på att grilla några biffar också, eftersom min son är köttätare, till skilland ifrån mig..
På så vis blev det fler havskräftor till mig.. *L*
Lördagen var vi bortbjudna. Jag visste ju att det skulle bli trevligt. Efter att ha festat i drygt tio timmar, vi fyra, så gick vi hemåt. Dagen efter insåg vi att vi är för gamla för att hålla igång så länge. Festar vi en dag måste vi vila i tre.. förr var det tvärtom, haha! Men vi har ju tid till det, så.. Det gör vi om snarast!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Då menar du att du kom ihåg det på måndag som var dagen efter ni varit här hahahaha