onsdag 19 januari 2011

Gnällspikar märks mycket. Tyvärr.

En sväng till Svågertorp.
Plantagen, lite nya fina krukväxter. Rusta, tittade på konstblommor som var konstiga för de föll isönder bara jag tog på dem, inget inhandlat där. Bauhaus, ville ha. Men för dyrt, Inget där.
Ikea. Ja går man in på IKEA så... lite smått o gott blev det. Handlade på 20 minuter, stod i kö i 40... men tiden var inte det värsta, jag kan stå länge i kö, då passar jag på att tänka på trevliga saker. MEN. Bakom mig stod ett pensionärspar som gnällde och klagade konstant. Det var fel på killen i kassan och det var fel på alla IKEA-märkta som sprang omkring och "gjorde ingenting" istället för att öppna en kassa.. alltså, vill dom ha en lagerkille i kassan eller?! Stön o pust och svordomar i ett oavbrutet flöde.. när de sa att de aldrig mera skulle handla där var jag väldigt nära att vända mig om för att säga tack. Att folk orkar!
Snabbt ut i bilen, med de dåliga energierna klistrade på mig. Startade radion på full volym och i samma ögonblick drog Cock Robin igång!!!! "Just around the corner" Mina mungipor drogs upp till öronen och allt hamnade på rätt plats igen. GLÄDJE!
Daisy for som en smidig katt genom Malmös gator för att stanna vid Maxi, så att jag kunde fylla på matförrådet.
Hem till lilla Freja. Imorgon blir vi fyra igen. Kärlek. Jag är lyckligt lottad.

1 kommentar:

Nettan sa...

kärlek är underbar,, njut<3