torsdag 14 oktober 2010

Sjuhundratrettio dagar.

Två år. Det känns som om det var mycket längre sedan. Konstigt.
Ändå så är han så nära. Jag pratar ju med honom varje dag.
När jag vaknade imorse ville jag inte ha denna dagen. För jag visste inte hur den skulle bli. Men det blev ganska hyfsat i alla fall. Till och med mycket bra, efter omständigheterna.
Efter frukost och promenad drog jag iväg till Bauhaus. Inhandlade billig färg och utebelysning. När jag gick där och drömde mig bort bland färg, lister tapeter och allehanda ting hamnade jag plötsligt bland fototapeterna. Drog på måfå bland alla motiven. Det första som dök upp fick mig att sluta andas för en stund. Himmelsblå tapet med mängder av vita, vackra fjädrar som dalade ner. I mitten ett ord: Imagine.
Jag stod länge och bara tog in motivet. Vita fjädrar. Det var en mäktig stund och jag visste inte om jag ville skratta eller gråta.
Efter Bauhaus var det mitt i lunchruset så jag passade på att öva centrumhets. Hamnade på Maxi och till sist på Jägersro Center där det fanns... Blossa Glögg!!!!
Hade ett belåtet leende på läpparna då jag körde hemåt.
Hämtade dottern och sedan drog vi ut till skogs med Freja. Men det är som om vi hade det kommande besöket som oro i magen, så när sonen kom drog vi till Minneslunden direkt. Det var skönt att få det gjort men jag skulle inte vilja ha det ogjort ändå.
Middag och trevlig kväll hemma med barnen.
Blev glad då dottern äntligen tog bilen hem. Den gick bättre än vanligt, tyckte hon, och det var ju bra. Måtte den nu hålla ett bra tag, den där lille Fianten.
Nu blir det bädden. Jag är totalt slut. Psykiskt.
Imorgon blir en glad dag.

Inga kommentarer: