fredag 1 oktober 2010

Mot Sherwoodskogen!...


- men det är inte Robin Hood jag vill ha..
Just hemma igen från en skön skogspromenad. Körde en omväg hem, njöt av den fantastiska utsikten vid Häckeberga Slott. Underbart vackert!
Sov väldigt länge idag. Ett säkert tecken på att jag är slut i kropp och själ. Men nu ska det intagas vitaminer och antioxidanter som ska blandas med en massa frisk luft och helst mycket skratt. Livet är för kort att kastas bort.
Jag laddar om. Med rätt ammunition blir jag livsfarlig, jag skjuter skarpt och det skrivna ordet är mitt vapen, så det finns människor som bör vara glada så länge som jag håller mig lugn.
Igår var en ganska bra dag ändå. Vi tackar de trevliga killarna på Fransson o Book, för att de tog hand om dotterns bil. Nu ska den lagas och sedan åker den. Den är en energitjuv. Tyvärr.
Vidare blev jag påmind om vad jag lovat mig själv. Att jag är en independent woman och skall så förbli. Även om jag måste erkänna att det är skönt att känna sig beroende av en annan människa.
Men det är ju faktiskt det jag uppskattar så mycket med mitt nya liv, att jag upptäckt att jag klarar mig väldigt bra på egen hand. Känner mig starkare än någonsin, på det planet. Aldrig glömma det.
Men trots allt, i helgen hoppas jag på att bli lite omhändertagen..

Inga kommentarer: