söndag 10 oktober 2010

Känner mig bara så.. lagom.

Veckans lediga dagar sprang sin väg. Fick gjort mycket men inte så mycket som jag ville... men jag måste nog börja förstå att jag är bara en, och inte delbar. Nu pratar jag om min fritid, alltså...
Men. Fick inhandlat fler tallrikar från IKEA, finfina ljusstakar från ILVA, flera buskar till trädgården plus en del annat.
En hel spann teaklasyr till staketet står också och väntar, har jag tur kan jag måla imorgon.
I veckan sågade jag ner några rejäla buskar, drog upp gamla perenner som sett sina bästa dagar och efteråt var jag väldigt nöjd. Så ljust och fint! Halva trädgården full med trädgårdsavfall men vad gör det när man har en vän som kommer med sitt släp och tar hand om allt.. underbart!
Nya buskar i rabatten och täckbark på. Det e så fint så.
Många långa skogspromenader för Freja och mig har det också blivit. En ny förkylning fick jag också, och den är tack o lov på väg bort igen..
Idag är det Söndag och min vän/bilmekaniker/målare/snickare/kock har varit här. Det känns så bra. Inte bara för att jag får hjälp utan för att han finns. En famn är inte fel att krypa in i, speciellt inte nu.
På torsdag är det två år sedan. Känns så länge sedan men ändå inte. Tankar och känslor som kommer upp nu är förbundna med så mycket smärta. För det är vad man minns, smärta.
Men jag känner också att jag släpper taget mer och mer. Kanske för att jag funnit mitt starkare jag. Klarar mig hyfsat bra och lär mig nya saker varje dag. A woman's got to do what a woman's got to do..
Men biltekniken lämnar jag gärna över.. - o det blev ju så bra så....
Ps. Tack för vinet. Får skaffa fler vinhyllor... *L*

1 kommentar:

JonteJenna sa...

Goa du...skickar en liten energitanke till dej ;O)