tisdag 7 september 2010

Smile!


Femton kronor för kärlek. Freja nallade dom ur påsen direkt jag kom hem... Inte många kalorier i dem, inte!
Tycker själv att jag startat bra med dieten och framför allt motionen. På hunden alltså. Jag har varit förkyld så länge att jag inte orkar motionera... inte för att jag orkade det innan heller, iofs. Haha!
Har köpt Gojibär som jag stoppar i mig, Freja får också, så att hon blir av med sin UVI, det verkar gå tillbaka, tack o lov!
Vad har man till gojibär, då? Idag ska jag testa om det är gott att äta till Jägermeister. Om inte så kanske till vitt vin...
För övrigt ska man inte sätta blondering i håret och sedan sätta sig o snacka i telefon... som väl är så är man ju inte lagd åt det gravallvarliga hållet, jag skratta så tårarna rann när jag tittade mig i spegeln... men vadå, det växer ju ut igen, liksom.. *L*
Ikväll blir det laxkåtlett och det ska bli gott så snart kocken gjort sitt. Har botaniserat bland de vita vinerna i hyllan och det blev två nya sorter. Vin är kul. Om man gått på en nit och det inte är gott så vänjer man sig och om inte så blir man i alla fall lite rolig -are.
Nytt Favoritställe: Promenaden runt Svaneholms slott! Igår mötte vi hela stavgångspatrullen där, dom gick i takt, det lät som.. som.. ja det var nästan så att man ställde sig i givakt o gjorde hälsningen!
Rena terapin för Freja som inte alls tycker om de där..
Nu: Duschen!

2 kommentarer:

JonteJenna sa...

"Laxkåtlett"??? Hmm nått nytt? Har jag inte testat men det låter väldigt exotiskt♥

Kim sa...

Haha ja det va väldigt gott!!..