fredag 9 juli 2010

Det luktar bränt fläsk...

Jag vet inte om någon bränner något på grillen eller om någon är rejält bränd...
Ja bränd det har man ju blivit några gånger i sitt liv, jag hoppas att jag nu blivit vuxen nog att känna när det börjar brännas..
Idag har det varit för varmt till och med för mej, jag har suttit i skuggan under plommonträdet, ingen sol idag, inte mycket i alla fall. Ska strax äta grillad tomat med halloumi och örter... skulle verkligen behövt en stor kall öl till, men plikten kallar så det får vara med det. Trettio timmar kvar.
Första natten av de fem var som natten från h-vetet, ungefär. Jag tackar min skapare för att jag utrustats med ett tålamod och lugn som är få förunnat. Ett ögonblick tänkte jag dock att jag lägger nycklarna och går hem för att aldrig mera komma tillbaka. Vilken tanke. Vet inte om den är bra eller dålig. Igårkväll stod jag förståss i givakt på utsatt tid igen. Man är plikttrogen som en hund. Vad får man? Besök av det trevliga slaget och en väldigt lugn natt. *L*
Idag har jag insett vad jag måste göra på semestern. Jag måste köra till Gränna. Det är min sista " terapidestination". Blandade känslor inför det. Men jag kommer att må bra. Efteråt.
Nu blir det käk och sedan ska hunden ut en sväng. Ska inte ta vägen förbi Daisy för då blir det som igår.. biltur istället..

Inga kommentarer: