söndag 13 juni 2010

Slutet på detta kapitel.

Lördagmorgon. Körde på nästan tomma vägar in till de gamla fiskehoddorna i Malmö. Sedan står man där vid disken och vill ha nästan allt. Det blev torskfile, varmrökt lax och romsås. På vägen hem körde jag fel, missade sedan en avfart och hamnade på motorvägen till Trelleborg. Haha. Men skam den som ger sig jag lyckades pricka avfarten till Vellinge och det blev landsvägarna hemåt. Skönhetssömn efter det. 
På eftermiddagen packade jag fisken, Freja och mig själv i bilen och for till Eslöv. ( väl framme visade det sig att jag även tagit med mig mina sopor,?! ) 
Det blev fiskfest och jag tror att vi alla njöt lika mycket, även om vi inte rullade runt i vällust efter maten, som hundarna gjorde.
Det var en trevlig dag men det allra bästa var ändå att min lilla mamma själv öppnade dörren när jag kom. En härlig syn!
Idag söndag var min dotter lika less på vädret som jag, vi chansade och körde till Ystad, där solen sken! Efter en mysig tur landade vi hemma igen, jag bjöd på mat och dottern på medhavd mumsig kaka.

Inatt e det sista natten. Imorgonbitti går jag av och lämnar ett kapitel i mitt liv. Jag hoppas att den nya boken andas lite mera positiv energi.

Inga kommentarer: