söndag 6 juni 2010

Skaka Rumpa!

"Vet du varför män gillar smala spinkiga tjejer med silikonbröst? - för att dom inte är män nog att hantera en kurvigare kvinna. " // Sean Banan.
Haha Där satt den!
Gillar låten med, sjöng med och skrattade högt i bilen.
En tunna ogräs på en timme. Inte syns det nån skillnad mer än i tunnan..
Det är inte roligt när man kör i 110 på motorvägen, i kortkort, och känner hur något kryper uppåt längs med benet… ( - och ja jag var ensam i bilen.. )
Jag kan tala om att man får en något flackande, panikartad blick.. och man slutar definitivt sjunga vidare med sin falska stämma. Tack o lov var det bara en spindel.
Det är roligt när man hittar en ny kanal på radion, med bra musik av alla de slag, mest gammal, och dottern säger: ”- Vad säger dom? Är det gubbkanalen?” Haha. Nej Guldkanalen! Och sen, när man glatt sjungit med i alla gamla låtar, då inser man plötsligt att man kanske inte är tjugo längre, trots allt. Tack o Lov!
Det är inte roligt när man är tillräckligt ung för att känna att man håller på att förblöda. Men då ringer telefonen precis i rättan tid och man får – ja inte blod – men en energikick så att man känner att det finns en hel del styrka kvar, trots allt. ( det var ingen telefonförsäljare ).
Gick strandpromenaden idag, några killar jagade varandra ner i vattnet, for tjutande upp och det första de gör är att rätta till badshortsen.. med tanke på tjejerna som tittade på var de nog glada att det inte var tajta badbyxor, det var inte många grader i vattnet idag. Haha. Jag skrattade högt!! Livet är kul.
Don’t leave me now I’m hollow. Sjunger Jöback. Don’t leave me any day, säger jag. För då blir jag hollow och det kan jag inte swollow. HAHA! Jaja jag veeet. Men det rimmade.
Baccardi cherry. Kan man blanda med coca cola eller sprite, den funkade även bra att hälla I en San Fransisco.. Gott. Om man gillar körsbär.
” Ska vi plocka körsbär i min trädgård, du och jag, tralala… ” ( Har inga tyvärr men kanske lite plommon? )
Idag blev jag så förbannad på en grej så jag gick ut till soptunnan, slängde skiten och sa åt dem att fara åt H-vete. Jaja, det är ju varmt dit de kommer i alla fall…

Inga kommentarer: