måndag 28 juni 2010

Nu går det mot Jul- i…..

Midsommar är över, helgen likaså, och nu sitter man här ensam kvar… mähäääää… haha!! - -- nejdå inte är det synd om mig.
Min vask pratar med mig. Men det är mest skitsnack tyvärr. Får väl rensa de där rören snart. Ett samtal bort. Att det ska vara så svårt att komma till skott.
Vidare invigde jag min bikini i helgen, en timme i solen och sedan gräsklippning i bikini och foppatofflor, jättesexigt! På kvällen var jag lika röd i skinnet som en enveten sosse är i själen. Men jag klär ganska bra i rött också, så jag vårdar min bränna ÖMsint…. Hrmmfff
Ute på promenad träffade jag söt mamma med jättegosig liten bebis. Förstår inte varför dom säger att han skriker, han skrek inte. Han skrattade bara han såg mitt face. Jag har den inverkan på bebisar. Så snart dom ser mig skrattar dom. Mitt huvud måste vara någon sorts klockren bebishumor... ?.... - vad ser dom?! Vill nog inte veta det, nej.
En tur till Eslöv idag och där lagade jag svamplasagne. Mums fili baba. En rätt som gjord för att pointsräknare ska få hjärtstillestånd! *L* hela fem deciliter grädde, det är livet, det.
Måste säga att det är framsteg där, hos min lilla mamma, på många sätt och vis. Hade ett leende på läpparna hela vägen hem.
I- landsproblem: Varför måste alla kamikaze- insekter som väljer min vindruta sikta just på att hamna i mitt synfält?!
Kamikaze är också namnet på en drink. 2 cl Cointreau eller Triple Sec 4 cl Vodka 1 cl citronjuice Skaka med mycket is och sila ner i ett rocksglas. Mycket trevligare än sörjan på min vindruta.
Jaha. Vad väntar nu i fyra nätter. Ingen som vet ingen som vet. Det enda jag vet är att jag inte vill. Längtar tillbaka till en fungerande arbetsmiljö.
MEN vad vore väl livet om man inte lyckas ta tillvara de små små stunderna då solen tittar fram. Faktiskt så finns det solglimtar även på natten.
- Eller i en röst i telefonen…. ;-)

Inga kommentarer: