onsdag 16 juni 2010

Klorofylld.

En Tisdag fylld till bredden av allehanda känslor.
Solen lyste med sin frånvaro under hela dagen och det gjorde mig en liten aning besviken för det hade ju lovats sol. Men inte är det lönt. Vädret är som det är.
Körde iväg för att leta efter mumsmums till kvällsgrillen. Hittade vad jag skulle på Maxi. Vitlöksmarinerade grillspett med hälleflundra, stora tigerräkor som jag senare marinerade i olja och chili. Dofterna satt kvar i bilen under hela dagen, haha.
I kassan var det negativa vibbar minsann, det var som att närma sig en svart zon. När jag kom så var det lite kö. Just då dök det upp ännu en kassörska som möttes med ett snäsigt: ” - det var minsann på tiden!!” vilken kärring! Att folk har mage att vara oförskämda. Hon skulle kanske suttit själv i kassan ett tag. Strax därefter råkade samma kassörska ut för nästa trevliga kund. En gubbe kom tillbaka för att klaga på kvittot och han hade fått betala 5 kronor för mycket. Han upplyste om att det minsann inte var första gången och gav sig inte förrän kassörskan ringt och sökt den skyldiga som gjort det stora misstaget. Samtidigt passade han på att ge en avhyvling till, och upplyste om att han minsann hade annat att göra än att stå där och vänta… que? Tid är pengar. Jamen knip ihop o gå då för tusan! Hur kan man sjunka så lågt som människa så att man högljutt står och sprider ut dynga på oskyldiga människor, för ynka fem kronors skull?! Jag blev så upprörd och var nära att lägga mig i konversationen, men avstod från att ge honom någon som helst energi. Det lade jag istället på kassörskan, som fick massor av beröm och tack samt en önskan om att resten av dagen blev bättre.
På väg till bilen borstade jag av mig de dåliga vibbarna. Hög som ett hus på klorofyll eller vad det nu kan vara, lyckoruset som jag vaknade med höll i sig hela dagen!
Hann med en skogspromenad med Freja innan kvällen. Vad händer då? Jo, solen tittar fram precis lagom tills grillen skulle tändas! Vännen min tog med extra chili. – som om det inte var hett nog..
Underbar sommarkväll. Jag ska samla ihop många sådana de närmsta månaderna!
Idag då. Plötsligt står sonen på uteplatsen och skiner ikapp med solen! Han hade sprungit hit – 2 mil bara- och skulle bara hämta cykeln.. hahahaha efter en pratstund och lite bus med Freja cyklade han hemåt. Min grabb börjar bli sig själv igen. *L*
”So you think you can dance” har börjat igen!! Kan inte sluta förundras over de där dansarna!! Sitter och gapar med hakan mot bröstet.
Strax skönhetssömn!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja det är rätt, ta flugsmäcken och kill them all... subtraktionerna alltså.
Tänk att folk orkar vara så skitiga i käften och t o m återvänder.. de måste vara jäkligt skitnödiga.. HAHAhaha....
// EM wAs hEre ;)