lördag 19 juni 2010

Hurra Hurra Hurra Hurra!!

För brudparet idag! Det var vackert, trevligt och glatt!! *L*
Nu kommer skvallerblaskorna ägna 24 timmar om dygnet åt att inspektera Viktorias mage. Stackars henne om hon är lite gasig en dag... - då blir det löpsedlar!

Själv är jag glad för att jag uppnått den aktningsfyllda åldern av femtio, så att folk slipper anta att jag är gravid så snart man är uppblåst.. haha
Sedan är det ju trevligt att man kommit så pass mycket till insikt att det inte känns som världens undergång för att man har mage...
Mage har jag också att klaga på min arbetsgivare. Det brukar jag inte göra och definitivt inte här på bloggen men igår började jag på det nya stället och jag mådde illa. Väldigt, väldigt illa. det kändes som att vi var mindre värda, och med vi menar jag både boende och personal. Utslängda ifrån tryggheten, inslängda i ett hus som borde vara utdömt som boende för länge sedan, med en planlösning som är så långt ifrån handikappanpassning som det går att komma, med maskiner som med nöd och näppe fungerar. Nej usch och fy. Den respekt jag hade för min arbetsgivare är obefintlig just nu. MEN. Som vårdpersonal har man lärt sig att kämpa. Det skall in positiv energi i det huset, om det så är den sista kraftansträngning jag gör. Jag ger mig inte.
Veckan annars. Torsdagen var rolig. Min son genomgick en förvandling som skulle platsat i vilket "gör om mig" reportage som helst. Kände knappt igen honom. *L*
Denna dag hamnade vi även vid havet, barnen hunden och jag. Sommar på stranden, härligt att vara tillsammans, prata men framförallt bara vara. Vi är som de tre musketörerna, haha. En för alla - alla för en.
Kvällen på denna underbara dag avnjöt jag med min vän. Perfekt avslutning.
Fredag hamnade vi i hos Mormor. Alltid lika trevligt. Freja stod för besökets Grand Finale, då hon skrek i högan sky för att hon trodde jag skulle glömma henne kvar. Ett gott skratt förlänger livet.
Samma kväll gick jag in på min nya arbetsplats och skrattet fastnade i halsen..

1 kommentar:

Marie sa...

usch ja, det känns inget vidare just nu på jobbet.
Men vi får göra vad vi kan för att bli klara och ha det drägligt. Sen blir det att skratta massor så att alla smittas av den positiva andan och energin som tack o lov en del av oss har :)

Vi får kanske ha en grillkväll där med lite gott o dricka ;) men inte när jag jobbar, föredrar att kunna dricka lite gott m alkohol nu när det e nära hem ;)

Ses ikväll