tisdag 8 juni 2010

Behöver gasa.

Har inte kört bil idag. Alltså förstår ni vilken abstinens jag har!?
Igår blev det ändrade planer, pga en liten hund. Besviken förståss, men vad gör man? Ibland får man bara bita i det sura äpplet men huvudsaken är att man sköljer ner med något sött. Gårdagens sköljning hjälpte dottern till med, då hon övertalade mig att köra till IKEA. Har ju inte varit på det nya så tja varför inte?
Det var den största öppna förskola jag någonsin varit på! Eller, vänta nu, det ÄR kanske ingen öppen verksamhet för barn, det är kanske en butik? Någon har missuppfattat det hela, i alla fall, det är tydligt.
Skaffade nya tallrikar som inte fick plats i köksskåpet. Men fina är dom! Blir invigning ikväll!! *L*
Idag har jag gått en låååång promenad med Freja. Hon såg smått oroad ut och undrade nog vad jag höll på med. Inte ens havet kom hon till. Gå promenad hemmavid.. hur kul är det? Hon kollar ju sin "assbook" här hemma varje dag. Hon ville såklart logga in någon annanstans!
Jag känner mig betydligt lättare i sinnet idag, och det är inte bara för att jag väntar gäster - även om det såklart förhöjer stämmningen - utan det beror på det faktum att man inte ska stoppa i sig en massa kemikalier. = Så skönt!
Nu blir det duschen och sedan: *L*

Inga kommentarer: