torsdag 20 maj 2010

Än slank det dit, än slank det hit.. - livet.

Plötsligt blev man återigen påmind om att livet går sin egen väg, utan att man kan göra så mycket åt det alltid. Planering kan man göra. Men man ska inte vara så säker på att den ska hålla alltid.
Igår blev det en heldag hos min lilla mamma. Med stor hjälp av min lillebror - vilken klippa! - möblerade vi om och skaffade hem grejer för att underlätta i vardagen.
Kändes inte alls bra att köra hem på kvällen. Önskade verkligen att det funnits någon hemma som väntade på mig, för att ventilera och bara sitta nära. Jag var så frustrerad så jag klippte det sista av gräsmattan, även fast klockan var lite väl sen.. men det är väl första gången jag varit busig och väsnats sen jag kom hit, så..
Något som var väldigt trevligt var i alla fall att jag kom hem till tystnad. Kvällen var helt tyst och stilla, grannen hade tagit bort oväsendet från taket. Blev så tacksam för det. Underbart!
Idag är jag "ledig" det är vaktavlösning och min syster tar över. Bra att vara många syskon, minsann.
Ska ta en sväng till havet, en sväng till Maxi, kanske en sväng till växthuset och ett måste är en sväng med dammsugare och svabb...
Det svänger om tanten, med andra ord!

Inga kommentarer: