söndag 30 maj 2010

Helgen är snart ett minne blott

Men den har varit finfin så jag förpassar delar av den till min minnesbank.
Lördagen gjorde jag en shoppingtur i stan med min dotter, hittade till och med vad jag behövde, inte illa.
När vi var klara hamnade vi på Mosaik, där vi hade rolig utsikt över stortorget och hemvärnet som rekryterade intresserade, Dottern ville gå dit för att " jag vill skjuta med ett sånt stort gevär" hahaha.. fast när vi insåg att man inte fick provskjuta var det ju inte lönt att gå dit. Varför får man inte skjuta mitt på torget? -konstigt!
Väl hemma tänkte jag att det var kanon för jag skulle hinna klippa gräset.. men jag hade glömt sätta klipparen på laddning så det var mer en kanon-tabbe...
Kvällen med dotter, grogg och tja.. inget att skratta åt på teve.. fast vi fick några riktigt goda skratt när vi såg lite på schlagern.. tror inte det var menat som ett skämt, dock.. asg!
Söndagmorgon och jag hann klippa en och en halv gräsmatta innan batteriet tog slut. Efter att ha rensat ogräs i en rabatt tog mitt eget batteri slut..
Ner på Maxi för att handla middagsmat! Jag har haft mitt körkort i ett halvår och jag hatar redan sölmökarna. Dom stoppar upp trafiken som en senig gammal kossa i korvstoppningsmaskinen. Vik Hädan!
Barnen på middag: Nypotatissallad med sparris, lök, basilika och dill. Mums! Lax till det. Halloumi, svamp, chili och paprika till dottern.
Sonen kom med hembakt!!!! *L* Mumsfilibaba!!!
Dottern med luktegott!!! *L* Mmmmmmmmmmm!!!
Uret är tio. Jag längtar efter.
Kanske bäst att krypa under täcket! Tack för idag!

Inga kommentarer: