lördag 5 juli 2008

Lyckliga Lördagen!

Åh, jag är så glad!
Vaknade tidigt och gick ut med Freja. Gubben låg kvar i sängen och sov. Jag hann t o m äta frukost innan han kom upp. Kändes inte bra. Jag ställde in mig på ännu en sjukdag. Men, efter en stund piggnade han till och ville tvunget köra mig när jag skulle hämta Frejas plaskdamm! Lämna tipset skulle han också, och vi stack inom på dotterns jobb för en liten pratstund.
Efter hand som dagen gick så blev det bättre och bättre och vi har kunnat prata med varandra och också fått äta tillsammans med god aptit!
Blir så glad! Just den första bra dagen efter en "sjuk" period är så skön! Det är en riktig befrielse!
Freja fick som sagt sin "pool" och hoppade strax i och skvätte runt! Måste vara skönt att få svalka magen i denna värmen. Jag är glad att jag ej har päls...
Annars skrämmer den hunden mig ibland.. ikväll kom hon för att hon ville gå sin kvällsrunda, jag tittade på "Allsång" och sa till henne att hon fick vänta 15 minuter tills programmet var slut, så hon gick igen. När dom stämmer i med refrängen på allsången kommer hon tillbaka, och tittar glatt på mig! -??!!!??? Det var lite knepigt, tycker jag.
Strax ska jag i säng för jag håller som sagt på att vända dygnet rätt! Sov Gott!

Inga kommentarer: