måndag 7 juli 2008

Hejsan bloggen!

Nu har jag börjat min semester "på riktigt".
Idag fick gubben lämnat in sin bil till verkstaden, ( någon väldigt empatisk person har kört på den, tagit med hela backspegeln och -smitit, naturligtvis. ) Förstår mig inte på hur människor fungerar i skallen, inget samvete alls, men jag tror på karma och är övertygad om att han / hon kommer att få detta tillbaka. Varsegod! Säger jag.
Tretusen kronor fattigare och en väldig massa besvär ( ja, för gubben min är det ju extra jobbigt, det tog en evighet för honom att ta sig till bussen.. ) så fick vi hämtat bilen. Skönt att ha ögon i nacken igen.
Vidare upptäckte jag, då jag gick min "ut-på-landet-promenad " att det där sädesslaget med dom långa spröten / ja jag vet jag är urdålig på det där! / i alla fall så är dom väldigt fina helt underbart gula nyanser mot det gröna! Måste ta med kameran imorgon!!!!
Har också tagit en svängom på systemet och det är så roligt att gå och titta på allt och man blir så sugen på att testa. -Med mig hem fick jag en box vitt vin. 6 Corona och 2 av nån ny öl.
OCH faktiskt en flaska rosevin!!!
Till detta rose vin gjorde jag goda mackor med bl a ägg och kräftstjärtar. Det fick bli min entre rätt till semestern!
Båstad. Dit vill man ju. Nu. Idag var det tur man inte var där, tennisen regnade bort.
Imorgon eller Onsdag hade vi tänkt. Men det ser illa ut. Kanske bäst att se det hela från Tv-soffan, torrare blir det i alla fall, fast det går ju inte att jämföra med känslan.. -suck
Sonen var ute och klippte lite häck så nu har vi bara typ 50 meter kvar...
Röda vinbär plockade jag och tänkte gå in o göra paj på! -sen kom jag på att det bara är jag som tycker om det, och då blev det inget. Jag tycker om att göra mat till andra, inte till mej själv. Så dum man är.
Måndag. Måste erkänna att jag saknade hundkursen idag! hmm......
Nu kom jag på att vi ju måste in till djursjukhuset och vaccinera Freja, darlingen, -det kan vi göra en regnig dag!
Ha det underbart!

Inga kommentarer: