tisdag 3 juni 2008

Tisdagsträning

Igår var det då hundkurs igen...
Jag var lite nervös, för jag tyckte inte jag sett tillräckligt med framsteg under veckan, både vad gäller hund och mig själv..
Men, eftersom min ögonsten är min ögonsten så skärpte hon till sig på kursen, konstigt egentligen, kanske är det för att hon känner att om hon inte passar sig så kommer den där "machokvinnan" som har ögonen på allt och alla, -ja ögon i nacken verkar hon också att ha- och då e det bäst att foga sig direkt, för man har liksom inget val..
Nå, det gick väl hyfsat ändå, fast mera träning behövs!
Förutom en rolig kväll så skrattar jag gott -fortfarande- åt en hund som lyckades göra en "terrier-loop" när den raskt skulle byta riktning. Haha det såg otroligt kul ut!
( ingen hund skadades under träning ).
Idag var vi ute och tränade och jag lyckades med korrigering ganska så bra! ( klappade mig själv på axeln ). Någon gång skall den väl sitta som en smäck!
Provade också med "powersitt"...hmmmm.... första gången slängde Freja sig ner i ren förskräckelse! andra gången glodde hon och satte sig lååångsamt, resten av försöken stannade hon och glodde på mig som om jag fått solsting... då bestämde jag mig för att sluta hoppa runt för jag insåg att jag nog faktiskt såg ut som en riktig galning..
Idag har vi varit duktiga! Åter till nattpasset!

Inga kommentarer: