måndag 23 juni 2008

Regnig Måndag

Ja vad kan man säga.
Vaknade och kände mig tröttare än när jag gick till sängs.
Känner mig totalt schack matt! Ute stormar det, regnskurarna avlöser varandra och om några timmar är det hundkurs.. blir trött bara jag tänker på det. -Inte på kursen utan på vädret.
Gubben min är inne på sjukhuset och får blodtransfusion. Måtte han bli lite piggare nu, i alla fall några veckor. Är tacksam mot alla blodgivare.
Dottern och jag har pratat länge om att gå och lämna lite blod. Av någon anlednoing har vi aldrig kommit iväg. Men i samma stund som läkaren sa att gubben min ska få blod så bestämde jag mig för att göra slag i saken. Så nu har jag anmält mig och första veckan på min semester ska jag in på mitt första besök. Känner att jag vill ge tillbaka av det jag kan. Bra blod har jag, alltid är det något.
Sitter och väntar på att han skall komma hem. Är väl därför jag mår dåligt. Tycker inte om när han är på sjukhuset själv, är rädd för att dom hittat något mera eller at han skall vara helt utslagen när han kommer. Det brukar han vara, fast idag kanske han är tvärtom, eftersom han fått en "finsk doping"..
En annan sak som jag äntligen fått gjort är att jag beställt en kameramobil, äntligen skall jag ha kameran med mig alltid!!! Har ju en finfin digitalkamera som alltid ligger kvar hemma på soffbordet när vi är iväg..
Nu får jag en mobil med så många finesser att jag blir snurrig bara jag tänker på det, men som sagt det enda jag ska lära mig utan o innan är kameran. Längtar!
Känns som att det är extra viktigt att dokumentera denna sommaren på bild.. och gubben min som alltid protesterat när kameran dykt upp och aldrig velat vara med på bild, han låter sig snällt plåtas, förevigas, och det är jag tacksam för, att man slipper den diskussionen.
Åh, nu loggade min syster in på msn! Så bra! Då kan jag "prata" av mig lite nervositet!
Ha det gott och håll i hatten!

Inga kommentarer: