söndag 15 juni 2008

Dagarna går för fort!

Förstår inte vart tiden tar vägen!
Nu är det nästan en vecka sedan jag skrev här!
Vad har hänt? Tyvärr har det varit turbulent, för det mesta.
Förra veckan... först var jag lite sjuk och när jag blev frisk blev gubben lite sjuk, och sedan gick jag på mitt nattpass.
En trevlig sak är att brevbärarfröken tog semester på en mindre bra vädervecka och blev så rastlös att hon bakade muffins och lade på vår låda!!! -Ja, det var ju trevligt för oss, i alla fall...
På fredagen var jag med sonen på lägenhetsvisning. Det var ganska roligt! Mindre roligt var att det var väldigt många som tittade på densamma.. -men bara att få bli kallad till visning är ju roligt!!!!
Samma dag var gubben min och jag hos jurist och skrev testamente.. det var en riktig pärs! Jag var totalt slut psykiskt efter det. Hur min sambo kände sig kan man nog inte ens tänka sig..
Det var väldigt känslosamt. Hela mitt inre var tomt, svart och kallt. Försökte lätta upp stämningen utan något bättre resultat.
Lördagen gick man som i dimma. Det var trevligt med en svenskmatch att lägga över tankarna på ett tag. Tyvärr med snopet slut, men vad är en fotbollsmatch, när det kommer till värdsliga ting?
Söndag och när jag njöt som mest av morgonpromenaden dök lösa galna hunden med dito ägare upp och förstörde allt. Freja kröp ihop och lade sig bakom mina ben, galna hunden kom farande o satte tänderna i nacken på henne, ägaren gjorde sig som vanligt ingen brådska..
När hans hund for runt och tog sats för ännu en attack satte jag mitt ben emellan, och hunden backade. Då har ägaren hunnit fram och utbrister USCH! mot mig, för att jag stoppade hans hund! Vad jag svarade vill jag inte skriva här! Jag gick bort en bit, lugnade min hund och gick in, kokande av ilska!!!! Minns inte att jag åt frukost men det gjorde jag nog. Tog en väldig tid innan jag kunde somna!
Frågan är om ägaren äntligen fattar att jag inte tänker finna mig i detta, eller att det kommer att hända ytterligare tio gånger... förmodligen det sistnämnda, tyvärr.
Jag ska kontakta polisen för att höra vad man kan göra, tyvärr ej så mycket, tror jag.
En natt kvar och sedan måndag och hundkurs.
Förhoppningsvis kan vi sedan hitta på något på tisdag och onsdag. Jag hoppas verkligen det!
Måste få något trevligt att tänka på!!!!!
Ha det gott mina vänner och glöm inte bort varandra i livsröran!

Inga kommentarer: