tisdag 27 maj 2008

Glad hundkurs i det grå!

Igår var det hundkurs. Himlen öppnade sig och regnet strilade oavbrutet från en grå himmel. Men vad gör det när man har så trevligt!? Några grader till hade förståss inte skadat, det behövdes flera koppar te för att tina upp efteråt. ( Hade jag inte jobbat hade det blivit något mera värmande i koppen )
Måste erkänna att jag har kapitulerat fullständigt, är imponerad av det stora kunnandet instruktörerna har, och också imponerad av det faktum att mitt lilla bortskämda yrväder svarat så bra på träningen. Mycket återstår, men redan nu är jag nöjd! Målet jag hade är på god väg att uppnås redan nu och allt som Freja -och jag- lär oss i fortsättningen är bonus!
Grannarna måste tro vi har blivit tokiga, Freja får stanna och sitta, gå, stanna och sitta etc säkert 4-5 gånger på väg till "kissplätten" som är kanske 50 meter bort! Haha!
Det lustiga är att hon inte trilskas det minsta, ser tom ut att tycka det är kul!
Idag passade jag också på att testa tricket med "handpåläggning" på hennes huvud när hon hoppade. Man skulle låtsa som ingenting direkt efteråt.. ha.. omöjligt! När jag såg hennes uttryck var jag tvungen att vända mig bort och gapskratta!
Jag tror jag BLIVIT HUNDÄGARE!
För övrigt denna dag så har jag lyckats skriva alla tre dataproven och även lyckats bli godkänd!
Datakörkortet är med andra ord fixat! Nu torterar jag min hjärna med Excel....
Strax dax för sista nattpasset på ett tag, ska bli skönt med lite ledighet!

Idag fyller min lilla mamma år!!!!!!! Stort Grattis!!!! Spara lite på vinboxen så vi kan skåla någon kväll, förhoppningsvis snart!!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis till dina godkända data prov, du var lite snabbare än jag(tydligen;))
Och visst e´du lite tokigt, det underlättar!!
Tokan...